Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Kaçırdı, Adana Demirspor Attı

Hatayspor Kaçırdı, Adana Demirspor Attı

Atakaş Hatayspor Süper Lig’in 12. hafta maçında deplasmanda Adana Demirspor’la karşı karşıya geldi. Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Ömer Erdoğan, Beşiktaş maçında çıkardığı ilk 11’i değiştirmedi.

Hatayspor mücadeleye kalede Munir Mohamedi, geri dörtlüde Kamil Ahmet Çörekçi, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, orta alanda Mehdi Boudjemaa, Ruben Riberio, Adama Traore, ileri uçta ise Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Mame Diouf (kaptan) 11’iyle başladı.bBir hayli tempolu başlayan mücadelede iki takımda hücumda etkili olmaya çalıştı.

İLK YARININ SON ANLARI NEFESLERİ KESTİ

İlk yarının sonuna ilave edilen 2 dakikalık sürenin son saniyelerinde Adana Demirspor çok net bir fırsat yakaladı. Balotelli’nin pasında topla buluşan Yunus ceza sahası dışından sert bir şut attı. Kaleci Munir’den döndü. Topu önünde bulan Vargas kaleciden sıyrıldı ve dar açıdan şutunu attı. Top yan ağlarda kaldı ancak dar açıdan vuruşunda top yan ağlarda kaldı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

YUNUS ATTI ADANA KAZANDI

İkinci yarıya çok etkili başlayan Adana Demirspor 64’te öne geçti. Vargas’ın pasında topla buluşan Yunus, penaltı noktası civarında rakibine şık bir çalım ve attı ve yerden düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. Golden sonra formasını çıkaran Yunus sarı kart gördü. 67’de Hatayspor’da Saba Lobjanidze yerini Kamara’ya bıraktı. 75’’te ise Ayoub ve Traore oyundan çıktı. Dylan ve Muhammed oyuna dahil oldu. 1-0 geriye düştükten sonra topa daha fazla sahip olan Hatayspor, rakip yarı alanda daha sık gözükmeye başlasa da istediği pozisyonları bulmakta güçlük çekti. 88’de Emre Çolak, Mehdi Boujdemaa’nın yerine oyuna dahil oldu.

Maçın sonuna 5 dakika ilave edildi. Bu bölümde de Hatayspor ileri uçta etkili olamadı ve maç ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Hatayspor 23 puanda kaldı, Adana Demirspor ise puanını 16’ya yükseltti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER