Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hakemlerle İlgili Söylemlerini Dile Getirdi; Bizim De...

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hakemlerle İlgili Söylemlerini Dile Getirdi; Bizim De Canımızın Yandığı Maçlar Oldu, Ama Konuşmadık

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor’un, hakem müessesine saygılı olduğunu, kurumun görevini sağlıklı ve tarafsız yapabilmesi için de mümkün olduğunca hiç eleştirmediklerini, her zaman yapıcı bir tutum sergilediklerini dile getirdi.

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın hakemlerle ilgili görüşleri şöyle:

“Biz de zaman zaman hakemlerden yakındık, ama bunu dışarı yansıtmadık. Her takımın, zaman zaman haksızlığa uğradığını düşündüğü maçlar var. Ama biz, sırf hakem camiasına, federasyona ve futbolseverlere saygısızlık olmasın diye, toplum içinde paylaşmadık.
Önümüzdeki maçlardan sonra, rehabilitasyon ve yeni düzenleme yapılmalıydı. Herkesin kafasında soru işareti oldu. Bu durum, daha yumuşak bir şekilde halledilebilirdi. Ne o arkadaşımız rencide olurdu, ne de hakem camiası için insanlar negatif düşünmezdi. Bu iş, sezon sonunda çözülebilirdi. Herkes hata yapabilir. Önemli olan, o hakemin takıma sempati duymadan, maçı nötr bir şekilde yönetmesidir.”

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER