Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberHatayspor Son Dakikada Yenildi

Hatayspor Son Dakikada Yenildi

TFF 1. Ligin lideri bordo-beyazlı temsilcimiz Hatayspor, ilk yarının son maçında deplasmanda karşılaştığı Bursaspor’a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Hatayspor maça kalede Akın, savunmada Furkan, Soner, Sadi, Mesut, orta alanda Kubilay, Aabid, Ouali, Caner, forvet arkasında Gökhan forvette ise Selim Ilgaz 11’i ile başladı. Maça baskılı başlayan ev sahibi Bursaspor maçtaki ilk golü de buldu. 10. Dakikada Ukraynalı golcü Yevhen Seleznov takımını 1-0 öne geçirdi. Bursaspor’un golünün ardından Hatayspor lider gibi oynadı. Oyunun kontrolünü ele geçiren temsilcimiz ilk yarı sona ererken son haftalarda suskun olan Caner Hüseyin Bağ, Selim Ilgaz’ın asistinde yaptığı şık kafa vuruşuyla maça dengeyi getirerek gol orucunu bozdu. Maçın ilk yarısı bu golle 1-1 berabere sonuçlandı.

HATAYSPOR MAÇI ELİNDE TUTTU

Hatayspor, ikinci yarıya da kontrollü başladı. Saha zemininin ağır olduğu maç boyunca da takımını ileriye kontrollü olarak çıkaran Teknik Direktör Bayram Toysal, oyuncularından topu kontrol edip rakibi yormalarını istedi. Hücum gücünü arttırmak için 78’de Furkan Şeker’i oyundan alarak yerine Helder Barbosa’yı alan Toysal, ikinci gol için rakip kaleye oyuncularının iyice yüklenmesini sağladı. Maçın 87. Dakikasında Hatayspor’un golünün asistini yapan Selim Ilgaz, yerini Alican Özfesli’ye bıraktı. Maçın son dakikalarında Bursaspor yeniden öne geçti. Maçın 90. Dakikasında Burak Altıparmak attığı golle takımına son dakikada galibiyeti getirdi. Bu golle Hatayspor, Bursa deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Bu mağlubiyete rağmen Hatayspor, en yakın rakibine 6 puan farkla 36 puanla liderliğini sürdürerek ilk yarıyı lider tamamladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER