Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Voleybol Takımı Hatay Gastronomi Evi'ndeydi

Hatayspor Voleybol Takımı Hatay Gastronomi Evi’ndeydi

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig takımlarından olan Hatayspor Voleybol Takımı, Unesco Hatay Gastronomi Evi’nde kahvaltı  yaptı.

Neşeli bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda, oyuncuların keyifli olduğu gözlenirken; Hatay Büyükşehir Belediye Spor ve Hatayspor Salon Takımları Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyetine play-off öncesinde başarılar dileyerek bir teşekkür konuşması yaptı. Play-off’ta mücadele edecek Hatayspor  Voleybol Takımı’na sonsuz güvendiklerini belirten Başkan Yiğitbaşı konuşmasında şunları söyledi:

“Önemli bir dizi toplantıya katılmak üzere şehir dışında olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübümüzün Onursal Başkanı Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’ın selamlarını ve başarı dileklerini ileterek söze başlamak istiyorum. Play-Off öncesinde sizlerle böyle güzel bir organizasyonda bir araya geldiğim için çok mutluyum. Bugüne kadar  göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Sizler; terbiyeniz, disiplininiz ve çalışkanlığınızla, başarılarınızla  bizim gurur kaynağımızsınız.

Elde edilen başarıda; başta Hatay’ı spor kenti yapan ve en büyük destekçimiz olan Onursal Başkanımız  Lütfü Savaş olmak üzere, şube sorumlusu Metin Açık’a, baş antrenör Ahmet Çoban’a, yardımcı antrenör Bülent Since’ye ve tüm teknik ekibe, emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Play-Off’ta hedefimiz ve çıtamız yüksek. Beklentilerimiz büyük olabilir ancak biz bunu karşılayabilecek güce sahibiz. Şimdiye kadar çok iyi mücadele ettiniz, daha da iyi olmamamız için hiçbir neden yok. Ankara’da başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER