Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Vranjes'i Kadrosuna Kattı

Hatayspor Vranjes’i Kadrosuna Kattı

Hatayspor, AEK’te oynayan Bosna Hersekli Stoper VRANJES’e imza attırdı. Futbolcu, dün Antakya’da Başkan Lütfü Savaş’la görüştü.

Hatayspor’un bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Ognjen Vranjes transferi mutlu bitti. Deneyimli futbolcu, Hatayspor’la mukavele imzaladı ve dün Hatay’a geldi.

Takımıyla bugünden itibaren idmanlara başlayacağı öğrenilen Vranjes, dün öğleden sonra Kulübün Onursal Başkanı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından kabul edildi.

Hatayspor Kulübü’nden, ziyaretle ilgili paylaşımında; “Yeni transferimiz Ognjen Vranjes, Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti. Onursal Başkanımız Lütfü Savaş, Ognjen Vranjes’e ‘hoş geldin’ dileklerinde bulundu ve yeni sezon öncesi başarı diledi.” ifadelerini kullandı.

VRANJES KİMDİR?

Hatayspor’un kadrosuna kattığı, Boşnak stoper Ognjen Vranjes, Yunanistan ekibi AEK’da oymuyor. 32 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, milli formayı giydi. Vranjes, daha önce Türkiye’de, Elazığ ve Gaziantepspor formaları da giydi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER