Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor'da Altıparmak Dönemi Hız Kesmeden Başladı

Hatayspor’da Altıparmak Dönemi Hız Kesmeden Başladı

Hatayspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Hatayspor’da Altıparmak Dönemi Hız Kesmeden Başladı

Osman Çalgın Tesislerine gelerek futbolcularla tanışan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ilk antremanını Antakya Atatürk Stadında yaptırdı. Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarına sıkı başlayan Altıparmak, ligi şampiyon olarak tamamlamak istediklerini belirtti.

Her Maç Birer Final Niteliği Taşıyor


Teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Hatayspor’un bulunduğu konumu koruyarak sezon sonunda ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Önümüzde oynayacağımız 12 final maçı var. Taraftarımızdan sabırla bizi desteklemelerini ve oynayacağımız her maçın birer final niteliğini taşıdığını ifade ediyorum. Kişisel kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara atarak takımımızı desteklemeyi sürdürmeliyiz” sözlerine yer verdi.

Hatayspor’un Altıparmak ile Antakya Atatürk Stadındaki ilk idmanını Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan ve yönetim kurulu üyeleri ile Sportif Direktör Murat Bereket ve Milli Futbolcu Gökhan Zan da izledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER