Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor'dan Kaza Açıklaması: 1 Antrenör, 2 Futbolcu Yaralandı

Hatayspor’dan Kaza Açıklaması: 1 Antrenör, 2 Futbolcu Yaralandı

Çaykur Rizespor maçı için yola çıkan Hatayspor U16 takımı kafilesi Sivas iline bağlı Gölova İlçesinde kaza yaptı. Kazada can kaybı bulunmazken, 1’i antrenör 2’si futbolcu olmak üzere 3 kişi yaralandı. Hatayspor Başkanı Nihat Tazeaslan, kazaya ilişkin açıklamada bulundu.

Tazeaslan, ailelerin de gönüllerini ferah tutmalarını isteyerek teknik heyet ve futbolculara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

“Gölova ile İrtibat Halindeyiz”

Hatayspor Başkanı Nihat Tazeaslan,“Hatayspor’umuzun geleceği olan çocuklarımızın Çaykur Rizespor maçı için Rize iline gittiği sırada Sivas iline bağlı Gölova İlçesinde geçirmiş olduğu kazayı üzüntüyle öğrendim. U-16 takımımızı taşıyan otobüste bulunan 33 kişiden 1’i antrenör 2’si futbolcu olmak üzere 3 canımız yaralandı. Yaralıların tedavisine hemen başlandı. Diğer futbolcularımızı kaza bölgesinden alıp gereken ilgi ve alakayı gösteren eski Kumlu Kaymakamımız şimdiki Gölova İlçe Kaymakamımız Adnan Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim. Konuyla ilgilenmeleri adına arkadaşlarımızı futbolcu gençlerimizin yanına yolladık. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, ailelerin de içlerinin ferah olmalarını istiyorum. Evlatlarınız bizlere emanettir, emanetleriniz başımızın tacıdır. Yönetimimiz Gölova kaymakamlığı ve Sivas valiliğiyle irtibat halindedir. Çocuklarımızın sağ salim Hatay’a ulaşması için ne gerekiyorsa yapılmaktadır. Çocuklarımızın son durumlarıyla ilgili detayları kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber
Diğer güncel spor haberleri için: Spor Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER