Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor'un Eski Başkanından Genç Sporcuya Destek

Hatayspor’un Eski Başkanından Genç Sporcuya Destek

Yüzmede Hatay’ı en iyi şekilde temsil eden ve Fenerbahçe forması giyen “Torpido” lakaplı Ömer Şaydak’a Hatayspor’un eski Başkanlarından Mehmet Şaşmaz’da destek olacağını söyledi.

Şaşmaz’ı ofisinde ziyaret eden Torpido ve Yüzme Antrenörü Murat Şaydak, bugüne kadar vermiş olduğu desteklere teşekkür ettiler. Şaşmaz’da ilimizin gururu Ömer Şaydak’a (Torpido) desteklerin artması temennisinde bulunarak, “Haziran ayına kadar Torpido’ya iyi bakmalıyız. Beslenmesinden, gıdasından, çalışacağı ortama ve malzemesine kadar sporcumuzun tüm ihtiyaçlarını gidermeliyiz.

Bugüne kadar Hatay’ı en iyi şekilde temsil eden Torpido’nun başarı çıtasını daha da yükselterek, önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” diye konuştu. Murat Şaydak’ta, Hataylıların duyarlılıkları beklediklerini sözlerine ekleyerek, “Torpido kısıtlı imkanlara rağmen başarılı bir sporcu olarak yetişti. İmkan sunulması halinde daha büyük zaferlere imza atacaktır” dedi ve Mehmet Şaşmaz’a bugüne kadar sağlamış olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER