Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHATMEK Kursiyerleri Emeklerini Sergiledi

HATMEK Kursiyerleri Emeklerini Sergiledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) kursiyerleri tarafından emekle yapılan heykeller, kağıt rölyef ve tezhip ürünleri sergilendi. Genç ressam Alara Dodurka’nın solo resim sergisi de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

HATMEK Kursiyerleri Emeklerini Sergiledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’in kurslarını tamamlayan kursiyerlerin sergisi HATMEK konferans salonunda düzenlendi. Serginin açılışı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Büyükşehir Meclis Üyesi Av. Murat Hayzaran, Büyükşehir daire başkanları, kursiyerler, sanatseverler ve vatandaşlarla birlikte yapıldı.

Başkan Savaş, Hatay’da Sanatın Gelişimi için Çaba Harcanmaya Devam Edileceğini Duyurdu

HATMEK Kursiyerleri Emeklerini Sergiledi

Ücretsiz olarak her yaş grubundan vatandaşın onlarca kurstan ücretsiz faydalandığı Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) kursiyerleri, emeklerini HATMEK konferans salonunda düzenlenen sergide gösterdi.

Konuklarla birlikte Başkan Savaş, genç ressam Alara Dodurka’nın solo resim sergisini gezdikten sonra, el emeği göz nuru sanat ürünlerini ortaya koyan herkese teşekkür ettiğini bildirdi. Hatay’da sanatın gelişimi ve devamlılığı için çaba harcamaya devam edeceklerini bildiren Savaş, çalışmalarla yakından ilgilendi.

HATMEK konferans salonunda düzenlenen sergi 5 Aralık Perşembe gününe kadar açık kalacak.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER