Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHATSU 15 İLÇEDE ALTYAPI MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

HATSU 15 İLÇEDE ALTYAPI MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapının temizlenerek rahat bir nefes almasını sağlamak amacıyla Hatay genelinde temizlik ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kanalizasyon Daire Başkanlığı tarafından Hatay’ın 15 ilçesinde devam eden çalışmalar kapsamında bilgi veren Genel Müdürlük, yapılan çalışmalar kapsamında doğanın korunmasının amaçlandığını ve vatandaşlara rahatsızlık veren kötü koku, tıkanıklık vb. sorunların önüne geçilerek yaşanabilir bir çevrenin oluşmasının amaçlandığını aktardı.

 

Vatandaşlar tarafından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilen şikâyet ve bildirimler sonrasında koordineli bir şekilde sorunlara müdahale eden HATSU ekipleri, temizlik ve onarım çalışmaları kapsamında kanalizasyon ile yağmursuyu hatlarının sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getirmesi adına mücadelesini sürdürüyor.

 

HATSU Genel Müdürlüğü tarafından 2014 yılından bu yana yeniden inşa edilen atıksu arıtma tesisleri ve devreye alınan tesisler ile temiz çevrenin oluşumuna önemli derecede katkı sağlandığını vurgulayan İdare, çevremizin temiz ve yaşanabilir bir şekilde oluşması adına önemli projelerin hayata geçmeye devam edeceğini kaydetti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER