Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHatsu Heyeti İskenderun da incelemelerde bulundu

Hatsu Heyeti İskenderun da incelemelerde bulundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, kurum içi ve kurum dışında verilen hizmetlerin sağlıklı yürütülmesi adına ilçelerde rutin olarak gerçekleştirdiği incelemelerini sürdürüyor.

Personeller arasındaki koordineyi sağlama ve verilen hizmetleri yerinde denetleme adına HATSU Genel Müdürü MehmetÇaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan ve Daire Başkanları Belen ve İskenderun’da faaliyet gösteren atık su terfi istasyonlarında incelemelerde bulundu.

İskenderun 1 no’lu Kanalizasyon Yükseltme İstasyonu’nda incelemelerde bulunup teknik ekipten bilgiler alan Genel Müdür Çaparali, İskenderun ilçe hizmet binasını ziyaret ederek, farklı birimlerde görev yapan personel ile bir araya geldi ve istişareler gerçekleştirdi.

Genel Müdür Çaparali, vatandaşlara karşı her zaman güler yüzlü ve çözüm odaklı yaklaşmaları konusunda temennide bulunarak, işlemlerini yapan vatandaşlarla da fikir alışverişinde bulundu.

Bugüne ve geleceğe kaliteli, sağlıklı bir yaşam alanı sağlama hedefiyle çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Çaparali,hizmetlerimizin verimini daha arttırmak adına vatandaşlarla ve sahadaki personeller ile bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER