Cuma, Mayıs 31, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHATSU Yatırımlarıyla Gündeme Gelmeye Devam Ediyor

HATSU Yatırımlarıyla Gündeme Gelmeye Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), paket atıksu arıtma tesisleri ve tuzdan klor üretimine yönelik ilgili kuruluşun yaptığı sunumdan bilgiler aldı.

HATSU Yatırımlarıyla Gündeme Gelmeye Devam Ediyor

HATSU çevre, doğa ve ortak yaşam alanlarını temiz bir şekilde gelecek nesile taşıma amacıyla yapacağı yeni yatırımlardaki girişimlerini sürdürüyor.

Paket atıksu arıtma tesisleri ve tuzdan klor üretimine yönelik ilgili kuruluşun yaptığı sunumdan bilgiler alan HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan ve HATSU Daire Başkanları, Hatay’ın geleceği için yapılacak yeni hizmetleri ince eleyip sık dokuyor.

“Gelişmiş Teknoloji Ürünleriyle Hizmet Verme Gayesindeyiz”

Yapılan kısa sunumun ardından kısa açıklamalarda bulunan Genel Müdür Çaparali, doğaya ve hemşehrilerimize, makul yatırım seviyeleri, düşük enerji maliyetleri ile işletmesi kolay olan gelişmiş teknoloji ürünleriyle hizmet verme amacında olduklarını vurguladı.

HATSU Yatırımlarıyla Gündeme Gelmeye Devam Ediyor

İnsan hayatının ve sağlığının her şeyden önce olduğunun altını çizen Genel Müdür Çaparali, sağlıklı yaşam ve temiz çevre için bilinçle maksimum çaba içinde olduklarını ifade etti.

HATSU teknik personelin de hazır bulunduğu sunumda, kullanılacak araçların teknolojik seviyesi, araçların kullanım ve yerleşim şekli, enerji maliyetleri ve uluslararası alandaki kullanım düzeyi ile ilgili bilgiler verildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER