Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatunoğlu Hataylılara Söz Verdi

Hatunoğlu Hataylılara Söz Verdi

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. dönem seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay’da 5. sıradan aday gösterdiği Hikmet Hatunoğlu Hataylılara söz verdi.
TBMM’de Hataylıların sözcüsü olacağını belirten Hatunoğlu, hayatı normale çevirebilmek, çocukların yüzünü güldürmek için çok çalışacağını kaydetti.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Hikmet Hatunoğlu yaptığı açıklamada, “Büyük bir felaketin ardından yaralarımızı sarmak adına depremde yitirdiğimiz akrabalarımızı, dostlarımızı, arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını içime atıp, yeni baharlar kurmak ve depremzede ailelerimizin tekrar hayata tutunmaları için canla başla Liderimiz Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU ile esnafımız, çiftçimiz, emeklimiz, yani hepimiz.
Hayatı olabildiğince normale dönüştürmek ve evleri yıkılan ailelerimiz evlerini karşılıksız geri vermek için çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak adına Hatay Milletvekili Adayı oldum.
Bu süreçte her daim 24 saat ilkesiyle telefonlarım açık olacak.
Her derde deva olacağız. Sıkıntıları çözüme kavuşturacağız.
Hatay’ı ekonomik alanda kalkındırıp, memleketimizden göçü engelleyeceğiz. Lafla değil, büyük projelerle hizmet için sizlerin yanında olacağım değerli dostlarım.
Sana söz Hatay, sizin için mecliste sözcünüz olacağım” ifadelerini kullandı.
Hataylı vatandaşların yakından tanıdıkları hayırsever kimliğiyle de ön plana çıkan Hatunoğlu, büyük destek görerek çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER