Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Hayat Kurtaran Ellerden Vatan Kurtaran Mehmetçiğe"

“Hayat Kurtaran Ellerden Vatan Kurtaran Mehmetçiğe”

ATT-DER Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği “Hayat Kurtaran Ellerden Vatan Kurtaran Mehmetçiğe” sloganıyla bağışladığı 10 hisse adak kurbanı İskenderun Kızılay şubesiyle birlikte yerine ulaştırdı.

Adak kurbanları Reyhanlı sınırında ATT-DER ve Kızılay yöneticileri huzurunda dualarla kesildi. Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi Aşevinde hazırlanan 2000 kişilik kumanya da Kızılay görevlileri ile birlikte Reyhanlı’da bulunan Mehmetçiğe teslim edildi.

Kumanyaların tesliminde bir konşuma yapan ATT-DER Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Baltacı, Afrin Operasyonunda görev alan Mehmetçiğin muzaffer olması için dua ettiklerini, üyelerinin katkıları ile bir bütçe oluşturarak Kızılay’ın destekleri ile bunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz” dedi.

Adak kesimine ve kumanya dağıtımına katılan Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Milletçe Afrin zeytin dalı harekatına katılan Mehmetçiğe dualar ettiklerini vurgulayarak “Onlara hizmet etmek isteği, ATT-DER’in talebi ile bu Salih niyetlerini gerçekleştirmek için imkanlarımızı seferber ettik. Değerli ATT-DER üyelerin katkıları, bir miktarda şubemizin de katkıları ile kumanyalar hazırladık. Kahraman Mehmetçiğe teslim ediyoruz” diye konuştu.

Sınıra Afrin Operasyonu sevkiyatı sürüyor…

Türk Kızılay’ı olarak bölgede yaşanan insani duruma dikkat çeken Günay ayrım gözetmeksizin insani yardım amaçlarını yerine getirdiklerini ve Mehmetçiğin canını ortaya koyarak bölgede barış ve huzur ortamının tesisi için gayret ettiğini bildiklerini, bu necip milletin yıllarca masum insanlar ile ekmeğini bölüştüğünü sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER