Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolHayırseverlere Plaket Takdim Edildi

Hayırseverlere Plaket Takdim Edildi

Fatih Ortaokulu Müdür ve Müdür Yardımcıları 2021 – 2022 eğitim öğretim döneminde okullarına destek olan hayırseverlere, eğitim öğretim döneminin tamamlanmasının ardından plaket takdim etti.

Fatih Ortaokulu Müdürü Kürşat Taşkın ve Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Benli Dörtyol Gazeteciler cemiyeti Üyeleri ve Soylu Beton Sahibi Kadir Soylu’yu 27 Haziran 2022 Pazartesi günü okullarında ağırladı.

Fatih Ortaokulu Müdürü Kürşat Taşkın yaptığı açıklamada; “2021 – 2022 eğitim öğretim döneminde okul oyunları yarışmalarında il birinciliği elde ederek Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanan Bocce Takımımıza sağladıkları maddi ve manevi desteklerden ötürü Soylu Beton sahili değerli işadamımız Sayın Kadir Soylu bey ile Dörtyol Gazeteciler Cemiyetimize bir plaket vererek teşekkürlerimizi ifade etmek istedik. Okul aile ve çevre işbirliği eğitim ve öğretim kalitesini arttırdığı gibi başarılı sonuçlar elde etmeyi de kolaylaştırıyor. Bu vesileyle eğitim öğretim dönemi içerisinde fedakarca görev yapan tüm personellerimiz ile okul aile birliğimize ve değerli iş insanlarına katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kadir Soylu’da gösterilen nezaketten ötürü teşekkür ederek, firma olarak her zaman eğitim ve eğitimcinin yanında olduklarını belirtti.

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu da verilen bu plaketin cemiyet için oldukça kıymetli olduğunu belirterek, her zaman eğitim ve öğretim faaliyetlerinin destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER