Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiHayko Cepkin, :"oyum Kılıçdaroğlu'na"

Hayko Cepkin, :”oyum Kılıçdaroğlu’na”

Müzisyen Hayko Cepkin, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini duyurdu.

Cepkin, yasaklanan sanatsal etkinlikleri ve kapatılan kurumları hatırlatarak, sanatçı olmanın sorumluluğuna değindiği paylaşımında “Parti adı zikretmeksizin kararsız seçmenin kararını verip gereğini yapmasını belirttim…Çünkü şükür ki ‘her kesimden sevilen’ ve muhalif çizgisi de bilinen birisiyim. Madem söylediklerim manipüle ediliyor o halde daha net olayım. Bir oyum Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oyum CHP, TİP ya da İYİ Parti’ye.” dedi.

‘KAZANSANIZ DA MUHALİFİM’

Cepkin, Twitter hesabından şunları yazdı:

“Yasaklanan festivalleri, kaderine terk edilen, kapanan tiyatroları, salonları, intihar eden müzisyenleri, hala düzeltilmeyen saat yasaklarını….ve nicelerini görmezden gelip, yapılan sahnelere minnet bekleyen, izin verdiklerine nimet gözü ile bakılmasını isteyenlere… Bu seçim önemli bir dönemeçtir. Bu da net. Muhalefete de şunu belirteyim. Bu seçim kaybedilir ise, bu kez karşılarındaki en büyük muhalif olarak yerimi alacağımı da arz ederim. Çünkü başarısızlığa ya da hayal kırıklıklarına artık tahammülümüz kalmamıştır. Kazansanız dahi muhalif kalacağım. Çünkü sahnede olmak, sanatçı olmak bunu gerektirir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER