Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHazırlık Kursları Açılmaya Başlandı

Hazırlık Kursları Açılmaya Başlandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yapmış olduğu duyuru ile depremlerden etkilenen illerdeki öğrencilerin merkezi sınavlara hazırlık kursları açma startını verdi.
Afet bölgesinde bulunan illerdeki 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin LGS ve YKS’ye hazırlanabilmesi için 510 noktada Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılıyor.
Bu kapsamda İlçemiz Belen ‘de Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Ayvazoğlu olmak üzere hızlı bir şekilde planlama yapılıp 27 Şubatta öncelikle 8. Sınıf öğrencilerine yönelik iki merkezde Kursumuz başladı .
Kurslarımız Belen bölgemizdekiler için Atatürk Ortaokulu Bahçesinde Çadır sınıfta ve Sarımazı Bölgemizde ise Yediemin Çadır Kent içinde Çadırlarda sınıf oluşturuldu.
Bir merkezimizde Dyk Kursumuz Gedik Bolgemizde İmam Hatip Ortaokulu Çadır Kentte 13 Mart’ta başlayacak. 12. Sınıflar içinde Atatürk Ortaokulu Bahçemizde kurulan Çadır sınıfta başlayacak.Hazirliklar devam ediyor.İlçemizde oluşturulan Belen Afet grubumuzdan öğretmen gruplarından gerekli paylaşımlar ve duyurular yapılmaktadır .
Ayrıca başvurmak isteyenler Atatürk Ortaokulu Müdürlüğüne başvurabilir.Ayrıca kayıtlı oldukları okul müdürlüklerinden bilgi alabilirler.12. Sınıflar Belen Anadolu Lisesi müdürlüğünce işlemler yapılacaktır.
Ayrıca Van dan gelen gönüllü öğretmenlerde Belen de eğitimlere 11 Mart itibari ile basladı.Biz Eğitimciler olarak Sahayı boş bırakmayacağız.
Serdal SÖNMEZER
Belen Eğitim Koordinatörü
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER