Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolHBB  Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Dörtyol’da STK'ları Ziyaret Etti

HBB  Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Dörtyol’da STK’ları Ziyaret Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş dün Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri ile birlikte Dörtyol’daki Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İlk olarak Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan Ercan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş burada sanayici ve iş insanlarının bölgesel olarak taleplerini dinledi ve ekonomiye yön veren sanayici ve iş insanlarının her zaman yanında olmaya özen gösterdiklerini belirtti.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan Ercan Yıldırım Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ziyaretleri anısına plaket takdim etti.

Dörtyol Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Ali Gün ve Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ile yönetim kurullarının üyelerini de ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş altyapı çalışmalarının en geç temmuz ayı içerisinde başlayacağı müjdesini verirken, Yeşilköy Mahallesinde asfaltlama çalışmalarının startını verdiklerini, bölgesel olarak da yama çalışmaları ile yolların bir nebze de olsa iyileştirileceğini belirtti.

Oda Başkanlarının bölgesel taleplerini dinleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş sorunların belirli bir plan dahilinde çözümü için çabalayacaklarını da belirttikten sonra CHP İlçe Yönetimiyle birlikte taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER