Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHBB BAŞKANI DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ, İSKENDERUN İLÇESİNDEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

HBB BAŞKANI DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ, İSKENDERUN İLÇESİNDEKİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun ilçesi Sakarya Mahallesi Şehit Er Ebubekir Gökalp Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN SAVAŞ, ALTYAPI ÇALIŞMALARI HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER ALARAK HBB EKİPLERİ İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen kanal açma çalışmalarını yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgi alan Başkan Savaş, çalışmaların detayları hakkında ekiplerle fikir alışverişinde bulundu.750 metre kanalizasyon hattının döşendiği caddede baca bağlantılarının da yapımına başlayan HBB ekipleri, altyapı çalışmalarının tamamlanması ile sorunların çözüme kavuşacağını vurguladı.

BAŞKAN SAVAŞ,” HİÇBİR SİYASİ KAYGI GÜTMEDEN VE AYIRIM YAPMADAN HER İLÇEYE EŞİT HİZMET VERİYORUZ”

İncelemeler sırasında kısa bir açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,” Hiçbir siyasi kaygı gütmeden ve ayrım yapmadan her ilçeye eşit hizmet veriyoruz. Hatay’ın kardeşliğini güçlendirerek birliğe ve beraberliğe bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz”  ifadelerini kullandı.

Yürütülen çalışmaların sona ermesi ile birlikte üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarına geçileceğinin altını çizen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ihtiyaç dahilindeki cadde ve sokaklarda parke döşeme ve asfaltlama çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirtti.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER