Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneHBB Defne’yi 10 yıldır unuttu

HBB Defne’yi 10 yıldır unuttu

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 10 yıldır HBB yönetiminin unuttuğu Defne’yi gerçek belediyecilik hizmetleriyle kalkındıracaklarını söyledi.

Öntürk’ün, ilçeye bağlı Hüseyinli, Çökek, Üzengili ve Çekmece Mahalleleri’nde gerçekleştirdiği programlarda Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları ile Cumhur İttifakı Defne Belediye Başkan Adayı Gökhan Köse de hazır bulundu.

Defne’yi oy deposu olarak gören zihniyetin hizmette ise geride bıraktığını kaydeden Öntürk; “Defne’mizin tüm mahallelerinde yol, su ve altyapı sorunları mevcut. Çoğunda üçü birden yok. Maalesef HBB’yi 10 yıldır yöneten beceriksizler Defne’nin tarihini, kültürünü, tarımını, suyunu ve doğal güzelliklerini değerlendiremedi ve Defne eskisinden bile çok daha geriye gitti. Biz Defne’mizi gastronominin, tarımın, eğitimin, kültürün merkezi yapacağız. Gerçek belediyecilik çalışmalarımız ile Defne’mizi ihya edeceğiz. Deprem felaketinin ardından devletimizin ilk hastane açılışı Defne’de gerçekleşti. Devletimizin çok önem verdiği Defne’mizi gerçek belediyecilik hizmetleri ile kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.

“DEFNE’MİZ İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Binlerce yıllık kültürü ile farklı kültürleri barındıran Defne’nin kültürel zenginliklerini koruyarak Defneliler ile el birliği içinde kenti kalkındıracaklarını kaydeden Öntürk; “Defne’mizi gerek CHP’li ilçe, gerekse de HBB yönetimleri adeta unuttu. Defne’yi bizler Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de imkanlarıyla yeniden ayağa kaldıracağız. Konut projelerimizin yanı sıra mahalle merkezlerine çok amaçlı salonlar, kadınlarımız için hobi odaları, çocuklarımız için kütüphane ve sosyalleşme ortamlarını inşa edeceğiz. Mahallelerimizin su, yol ve kanalizasyon sorununu ortadan kaldırarak kırsal kalkınmayı hayata geçireceğiz. Defne’mizi Hatay’ın yıldızı yapmak için 31 Mart’ta bizlere desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER