Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haber HBB Destek Eğitim Kursu ile Öğrencilerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

 HBB Destek Eğitim Kursu ile Öğrencilerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını dolayısıyla 2. dönem yarım kalan eğitim sürecinde öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için HBB Destek Eğitim Kursu ile WhatsApp gruplarında 12. sınıf öğrencilerine ve lise mezunlarına TYT-AYT dersleri ve 8. sınıf öğrencilerine LGS’ye yönelik eğitim veriyor

HBB Destek Eğitim Kursu ile Öğrencilerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

HBB  “uzaktan eğitim” projesiyle öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

HBB Destek Eğitim Kursu, Whatsapp Grupları Üzerinden Eğitime Destek Veriyor

Oluşturulan WhatsApp grupları hafta içi 09.00-16.00 saatleri arasında aktif oluyor. Gruptaki branş hocaları, bu saatler arasında öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırıyor.

Gruplarda, konu anlatımı, eğitim videoları, online ders anlatımı, ders dosyaları, dökümanlar paylaşılarak öğrencilere bu derslerle ilgili ödevler veriliyor. Ödev takibi rehber öğretmenler ve branş öğretmenleri tarafından takip edilip, öğrencilerin eksik oldukları konular belirlenerek bu eksikliklerin giderilmesi hususunda destek eğitimleri veriliyor.

2020 Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Paylaşıldı

WhatsApp grubu aracılığıyla, 8. sınıf LGS öğrencilerine yönelik yayımlanan 2020 Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu ile ilgili başvuru tarihi, sınav tarihi, sınavda sorumlu olunacak konular öğrencilerle paylaşıldı.

HBB Destek Eğitim Kursu’nun uzman kadrosu sınav sürecinin verilimli geçmesi, öğrenci katılımının arttırılması, başarı düzeyinin arttırılması, sınav motivasyonunun sağlanması için öğrencilere destek vermeyi sürdürüyor.

Etiketler:  hatay, hatay haberHatay Büyükşehir, eğitim, eğitim destek

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER