Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

HBB Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde beton asfalt yapımı, yol yenileme, bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Hatay’ın her bir noktasında ihtiyaçlar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler yaşanan kış mevsiminde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve refahını arttırmak amacıyla İskenderun, Payas ve Belen ilçelerinde de aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında; İskenderun ilçesinde kaldırım ve orta refüj onarım çalışmalarını sürdüren ekipler Dumlupınar ve Pınarbaşı mahallelerinde yayaların zorluk çektiği yıpranmış kaldırımlarda çalışmalar gerçekleştirdi.

Payas ilçesi Çağlalık Mahallesinde çukurlu ve bozuk yollar asfaltlanırken, Belen ilçesi Halilbey Mahallesinde de altyapıdan dolayı bozuk olan yollarda vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması adına yama çalışmaları yapıldı.

Yetkililer kış aylarında vatandaşların talepleri doğrultusunda alt yapıları tamamlanan bölgelerde ihtiyaç önceliğine göre çalışmaların ara vermeden devam edeceğini bildirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER