Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaHBB gece gündüz mücadele etti

HBB gece gündüz mücadele etti

Meteorolojinin turuncu kodlu uyarı verdiği Hatay’ın Antakya ilçesinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte göle dönen caddelerde suya gömülen araçlar, HBB İtfaiye ekiplerinin gece boyu süren çalışmalarıyla kurtarıldı.
İlçelerde bölge bölge etkili olan yağış, Antakya ilçesinde akşam saatlerinde kendini hissettirdi. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. İlçenin bir çok yerinde göle dönen yollarında çok sayıda araç sular içinde mahsur kaldı. Araçları kurtarmak için çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışmalarla birlikte araçlar, mahsur kaldıkları yerden kurtarıldılar. Araçlarda maddi hasar oluşurken, can kaybı yaşanmadı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, her yağmurun çileye dönüştüğünü belirterek, altyapıyı işler hale getireceklerini söyledi. Öntürk, yaptığı açıklamada; “Yoğun yağışlardan etkilenen vatandaşlarımız için tüm çalışma arkadaşlarımızla sahadayız.
Altyapıdaki eksikliğin farkındayız. Bir yandan şehrimizi ayağa kaldırırken bir yandan da her yağmuru çileye dönüştüren altyapıyı işler hale getireceğiz.
Biraz sabır rica ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışıp tüm sorunları çözeceğiz.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER