Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB Gençlere Yönelik Projeyi İmzaladı

HBB Gençlere Yönelik Projeyi İmzaladı

Gençlere daha parlak bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğiz mottosuyla önemli bir haber paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, JCI HUB projesinin protokol imzalarının atıldığını duyurdu.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından hazırlanan, (JCI) Junior Chamber İnternational HUB gençlik merkezi projesi, gençlerin gelişimini desteklemek ve geleceklerine ışık tutmak amacıyla JCI Türkiye Başkanı Fatih Hatipoğlu, Asbaşkan Şahin İpek ve JCI Hatay Asbaşkan Buket Çam ile HBB arasında imzalandı.

JCI nedir? 

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği; ‘Aktif vatandaşlar için önde gelen küresel ağ olmak’ vizyonuna ulaşmak ve ‘Gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak, toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak.’ misyonunu gerçekleştirmek için 1915 yılında, Amerika’nın St. Louis kentinde kurulan Junior Chamber International (JCI) organizasyonunun Türkiye organizasyonudur. 18-40 yaş arasındaki genç aktif vatandaşların oluşturduğu kar amacı gütmeyen bu uluslararası sivil toplum kuruluşu bugün, dünya üzerinde 102 yılı, Türkiye’de ise 30 yılı aşmış köklü bir geçmişe sahiptir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER