Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB hızlı ve etkili müdahalelerde bulundu.

HBB hızlı ve etkili müdahalelerde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, son günlerde Hatay genelinde etkili olan sağanak yağışın meydana getirdiği olumsuzluklara hızlı ve etkili müdahalelerde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi birimleri; yüzlerce araç ve personelle kapanan yolların açılması, yolda kalan araç ve sürücülerin güvenli bölgelere taşınması, su tahliyesi, yollarda oluşan çukurların doldurulması ve güvenlik önlemlerinin alınması gibi çalışmalarla vatandaşların yardımına koştu.

HBB EKİPLERİ KAPANAN YOLLARI GÜVENE ALARAK TRAFİĞE AÇTI

İl genelinde etkili olan sağanak sonrasında Antakya-Karlısu Mahallesi, Defne Yoğunoluk Mahallesi, Dörtyol Yeşil Mahallesi, Arsuz-Samandağ yollarında çökmeler yaşanırken, saatler içerisinde yolların onarımını yapan Büyükşehir birimleri mesai kavramı gözetmeden çalışmalarına devam etti.

Ayrıca il genelinde farklı noktalarda kanal tıkanıklığı, su baskını, mahsur kalan vatandaşların güvenli alana taşınması gibi birçok müdahalede bulunan HBB, alınan önlemlerle de yaşanabilecek olası olumsuzlukların önüne geçti.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Yıldırım’ın yağış boyunca sahada ekipleri koordine ettiği çalışmalarda AKOM’a gelen ihbarlar ve nöbetçi birimlerin tespitleri doğrultusunda birçok olumsuzluğa müdahale edildiği ve ekiplerin il genelindeki sorunlar giderilene kadar sahada olacağı bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER