Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHBB, HİZMETTE YAKALADIĞI BAŞARIYI SPORDA DEVAM ETTİRİYOR

HBB, HİZMETTE YAKALADIĞI BAŞARIYI SPORDA DEVAM ETTİRİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), hizmette ortaya koyduğu üst seviye performansın yanı sıra sportif alanda yakaladığı başarılarla da adından söz ettiriyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’ın spora ve sporcuya her anlamda verdiği destekler kapsamında, sağlıklı bir geleceğin inşası için gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora teşvik etmek ve milli takımlara sporcular yetiştirmek amaçlarıyla önemli çalışmalar yürütülüyor.

HBB TENİS TAKIMINDAN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN ULUSAL BAŞARI

Spora yapılan yatırımların başarı olarak geri geldiği Hatay bu kez tenis alanında yakalanan başarı ile Türkiye gündemine geldi. Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Kış Kupası müsabakalarında 8-9 yaş kategorisinde 1.’liği göğüsleyen Haydar Cem Gökpınar ve 10 yaş kategorisinde 1’lik koltuğuna oturan Ilgın Bahadır Hatay’ın gururu oldular.

ANTRENÖRLER, YAKALANAN BAŞARININ MİMARI BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yakalanan bu başarıda pay sahibi olan HBB Tenis Takımı antrenörleri Haşim Duran ve Mehmet Doğan 17 Şubat Perşembe günü, Hatay’ı bir spor kenti haline getiren Başkan Savaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Antrenörleri gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinde, tenis dalında büyük bir başarı elde ettiklerini ifade ederek, takımın HBB sayesinde Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini belirttiler.

Hatay’da tenisin gelişimine büyük katkılar sunan ve takımın başarı yolculuğunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Savaş’a teşekkür eden antrenörler, gelecek başarıların sözünü verdiler. Gerçekleşen teşekkür ziyareti anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER