Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHBB ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ SPOR ATILIMI, HATAY’A BAŞARI OLARAK GERİ DÖNÜYOR

HBB ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ SPOR ATILIMI, HATAY’A BAŞARI OLARAK GERİ DÖNÜYOR

Sportif arenadaki başarıları ve Türkiye’nin en büyük 2. Spor Kompleksi&Yaşam Merkezi’ni hemşehrileriyle buluşturmasıyla ülke gündemine oturan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor Kulübü şimdi de tenisteki başarılarıyla adından söz ettiriyor.
HBB’NİN BAŞARILI TENİS SPORCUSU GÖKDEMİR YARI FİNALE YÜKSELDİ
HBB Tenis Takımı, Türkiye Tenis Federasyonu’nun 1-6 Şubat tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen 8- 9 yaş kategorisi Kış Kupası turnuvasında başarılı tenisçisi Haydar Cem Gökpınar’ın çeyrek finalde rakibini 4-0 ve 4-1’lik skorlarla saf dışı bırakmasıyla yarı finale yükseldi.
ANTRENÖR DOĞAN: HATAY’A KUPA VE MADALYALAR ALARAK ŞAMPİYON DÖNECEĞİZ
Sporun her dalında gözünü zirveye diken HBB, teniste elde ettiği başarılarla da adından söz ettirmeyi sürdürüyor. HBB Tenis Takımı Antrenörü Mehmet Doğan karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, “Belediyemiz sadece popüler branşlara değil amatör spor branşlarına da katkı sağlayarak şehrimizi ulusal düzeyde temsil etme noktasında önemli adımlar atıyor. Takımımızın tüm ihtiyaçlarını üstlenerek bize maddi ve manevi destek sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ediyoruz. Biz onlardan aldığımız güçle takımımızı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnşallah Hatay’a kupa ve madalyalarla şampiyon olarak döneceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER