Pazartesi, Şubat 2, 2026
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB Sömestr Çocuk Şenliği düzenledi.

HBB Sömestr Çocuk Şenliği düzenledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 2025–2026 eğitim öğretim yılının ara tatilinde çocuklara yönelik Sömestir Çocuk Şenliği düzenledi.

 

 

HBB Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, tarafından hazırlanan program kapsamında öğrencilerin ara tatili hem verimli ve hem de eğlenceli bir şekilde geçirmeleri sağlandı.

Antakya ve Belen ilçelerinde gerçekleştirilen programa katılan çocuklar; Çılgın Profesör Bilim Show, Meddah Amca çocuk oyunu, palyaço gösterileri ve çeşitli animasyon etkinlikleriyle keyifli anlar yaşadı.
Hediye ve ikramların da sunulduğu etkinlikler, renkli görüntülere sahne olurken çocuklar ve aileler tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlikler boyunca 1180 çocuğa moral verdiklerini belirten Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi yetkilileri, ikinci dönemin tüm öğrencilere başarı, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER