Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHBB Spor Ligde Kalıcı Olmayı İstiyor

HBB Spor Ligde Kalıcı Olmayı İstiyor

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nin yeni ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor, ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

Geçen sezon 1. Lig’i ikinci bitirerek Efeler Ligi’ne yükselen Hatay Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk haftasında yarın sahasında TÜRŞAD ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulunan Başantrenör Çoban, geçen sezon 1. Lig’de gösterdikleri başarıyı yeni sezonda da sürdürmek istediklerini söyledi. Kadrolarını güçlendirerek 2’si yabancı 10 oyuncu transfer ettiklerini aktaran Çoban, Efeler Ligi’nde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Sezona en iyi şekilde hazırlandık

Başantrenör Ahmet Çoban açıklamasında; “Geçen seneki kadromuzdan kaptanımızı, iki pasörümüzü, orta ve köşe oyuncumuzu takımda tuttuk. Geri kalan oyuncularımızın tamamını yeni oluşturduk. Bu süreçte Belaruslu ve Polonyalı olmak üzere 2 yabancı oyuncu aldık. Ziraat Bankkart’tan, Halkbank’tan oyuncularla kadromuzu takviye ettik. Şu anki hedeflerimiz için kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Takım içerisinde güzel bir uyum var. Bu seneki hedefimiz, ortalarda bir yerde ligde kalmak, ligi tanımak ve önümüzdeki sene için lige daha hazır hale gelmek. Lig, birbirinden güçlü ve zorlu rakiplerle dolu. Biz de bu rakipler içerisinde kendimize ortalarda bir yer edinmek istiyoruz. Kendimize ligde ilk 6 veya 8 arasında bir hedef koyduk ama elimizden gelirse daha üstünü zorlayabilir miyiz, yapabilir miyiz, bunu süreç gösterecek.” ifadelerini kullandı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER