Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHBB, SPORTİF ARENADAKİ BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

HBB, SPORTİF ARENADAKİ BAŞARILARLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kısa bir zaman zarfında sportif alanlarda gerçekleştirdiği atılımlarla adından ülke genelinde söz ettirmeye devam ediyor.
HBB Yüzme Takımı, 4-6 Mart 2016 tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilen Timur Akıncı Bahar Şenliği Masterlar Yüzme Şampiyonası’nda elde ettiği başarılarla Hatay’a madalyalar kazandırdı.
SPORUN ÇEŞİTLİ DALARINDA GELEN BAŞARILARA YÜZME DE EKLENDİ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, Hatay’ı Türkiye’nin önde gelen spor şehirlerinden biri haline getirme çabalarının sonucu olarak başarılar kazanan HBB, çeşitli dallarda kazandığı başarılara yüzmeyi de ekleyerek bir kez daha gönülleri fethetti.
HBB SPORCUSU KÖSEOĞLU, KAZANDIĞI ÜÇ ALTIN MADALYA İLE HATAY’IN YÜZ AKI OLDU
Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların katıldığı müsabakalarda 55-59 yaş kategorisinde yarışan HBB yüzme master sporcusu Kamil Köseoğlu, 50 metre kelebek, 100 metre kelebek ve 100 metre sırtüstü branşlarında kazandığı üç birincilik madalyası ile Hatay’ı başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadı.
BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDE HİZMET ATAĞINA KALKAN HBB, SPORDA DA ZİRVEYE OYNUYOR
Başkan Savaş öncülüğünde kalktığı hizmet atağını spora da yansıtan HBB, önümüzdeki günlerde sporun çeşitli dallarında Hatay’a başarılar kazandırmaya devam edecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER