Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB ve Belediye-İş Sendikası İmzaları Attı

HBB ve Belediye-İş Sendikası İmzaları Attı

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla sonuçlanmasının ardından taraflar arasında imzalar atıldı.

HBB ve HATSU personelinin de hazır bulunduğu Antakya HATMEK’te düzenlenen imza törenine İmza töreninin yapılacağı salona davul zurna eşliğinde girerken alkış ve tezahüratlarla karşılanan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye’nin serhat şehri Hatay’da yaşamaktan ve çalışmaktan onur duyduğunu söyleyen Savaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu şehirde hemşehrilerimizi umutlu kılmak istedik. Bu şehre âşık olmasaydık, birbirimizi sevmeseydik birlikteliğimiz 13 yıl sürmezdi. Biz şehrimizi ne kadar mutlu edersek Hatay’ımız dünyada o kadar saygın şehirler arasında yer alacaktır” ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki sözleşmede çalışanlara daha çok pay vermek istediklerini anlatan Savaş, “ülkemize borcumuz var ve bunu hep birlikte ödediğimizin inancındayım dedi. Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul da TİS görüşmelerinde emekçilerin alın teri ve emeğine sahip çıkan HBB yöneticilerine teşekkür etti. Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç da personel ücretinde ciddi bir artış yapıldığını anlatarak HBB Başkanı Savaş ve belediye yöneticilerine teşekkür etti.

Yaklaşık 6 bin personeli özellikle maddi konularda yakından ilgilendiren TİS için imzalar atıldıktan sonra Nihat Yurdakul, Başkan Lütfü Savaş’a “işçinin hakkından yana tavır sergiliyorsunuz” diyerek plaket takdim etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER