Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatayspor Transferde geç kaldı

Hatayspor Transferde geç kaldı

Hatayspor’un eski teknik direktörlerinden Nadir Altunlu, tansferlere çok geç kalındığını belirterek, “Şu ana kadar anlaşma sağlanmış oyuncular olmalıydı, daha ne bekleniyor?” diye sordu.

Tecrübeli teknik adam Nadir Altunlu , Onursal Başkan Lütfü Savaş ve teknik direktör Volkan Demirel’in Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilişkilerini değerlendiremediklerini söyledi.

Lütfü Savaş’ın Fenerbahçe kongre üyesi, Volkan Demirel’in Fenerbahçe’nin eski kaptanı ve milli oyuncusu olduğunu hatırlatan Nadir Altunlu, “Diyaloglar ile Fenerbahçe’den oyuncu alınabilirdi, bizim yapamadığımızı Pendikspor yaptı. Ayrıca yine Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi kulüplerden oyuncu alınabilirdi. Çünkü bu kulüplerde kadro derinliği oldukça fazla. Şans veremediği oyuncu sayıları da fazla. Kiralık olarak sezon sonuna kadar takıma katılabilir. Bizim için de önemli olan bu sezon ligde kalmak değil mi? O halde transfer için neden ağırdan hareket ediliyor. Transfer edeceğin oyuncuların adaptasyon sürecini de hesaplarsan, çok geç kalındığını düşünüyorum” diye konuştu.

HATAYSPOR KÜME DÜŞERSE BU ŞEHRİN ÜMİTLERİ DE DÜŞER

Nadir Altunlu, ligde kötü sonuçlar alan eski takımının durumundan üzüntü duyduğunu belirterek, “Bizler görev yaparken alt liglerde mücadele verdik. Yıllar sonra gelen başarıyla hepimiz gururlanmıştık. Dileğimiz gerekli hamleler yapılır ve takımın kümede kalması sağlanır. Zaten Hatayspor’un başarı kıstası kümede kalmasıdır. Aksi halde Hatayspor küme düşerse, bu şehrin ümitleri de düşer, bundan sonraki süreçte de Süper Lig hayal olur” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER