Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB'den Psikososyal Destek Toplantısı

HBB’den Psikososyal Destek Toplantısı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), uluslararası ve ulusal yardım çalışmaları gerçekleştiren çeşitli kamu ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen Ruh Sağlığı ve Psikososyal Destek Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

Hatay genelinde saha çalışmaları yürüten çeşitli kamu ve sivil toplum kuruluşları tarafından her ay düzenlenen Ruh Sağlığı ve Psikososyal Destek Toplantısı bu ay HBB Expo Yerleşkesi Hatay Planlama Merkezinde yapıldı.

HBB İşletme İştirakler Dairesi Kaynak Geliştirme ve Projeler Şube Müdürlüğünce UNİCEF ile ortaklaşa yürütülen “Erken Çocukluk Gelişimi ve Engelliliğin Tespiti” projesinde görevli psikologlardan oluşan ruh sağlığı ekibi de aylık düzenlenen toplantıya aktif katılım gösterdi.

6 Şubat depremlerinin travmatik izlerini silmek adına sahada tüm depremzedelere yönelik psikolojik destek çalışmalarını sürdüren HBB ruh sağlığı ekipleri, katılımcı kurum ve kuruşlarla bilgi alışverişinde bulundu.

“Yeşilay”ın bağımlılık konusu üzerine eğitimiyle başlayan toplantı; iyi uygulama örnekleri, sahada karşılaşılan güçlükler ve kurumlar arası yönlendirme mekanizmaları üzerine tartışmalarla devam etti.

Bünyesinde psikolojik danışman ve psikologların bulunduğu katılımcı kurumlar tarafından toplantıların bir sonraki tarihi ise 28 Şubat 2024 olarak belirlendi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER