Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHBB’den Üretici-Tüketici Mağduriyetini Önleme Çalışması

HBB’den Üretici-Tüketici Mağduriyetini Önleme Çalışması

Hatay Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Hatay Ticaret İl Müdürlüğünün Ürün Künyelerinin Kullanımı ile Fiyat Etiketi Yönetmeliği toplantısı gerçekleştirildi.

HBB’den Üretici-Tüketici Mağduriyetini Önleme Çalışması

Hatay Büyükşehir Belediyesi üretici ve tüketicinin mağduriyet yaşamaması için Hatay genelindeki resmi kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etmeyi sürdürüyor.

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı ek hizmet binasında gerçekleşen toplantıda Büyükşehir zabıta bölge müdürlüklerine bağlı zabıtalar hazır bulunurken konuyla ilgili mevzuattaki yenilikler ve beklentiler aktarıldı.

Esnaf Arasında Ayrım Yaşanmamasını İstiyoruz

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, “İl genelinde hizmet veren manav, Pazar ve marketlerde esnaflar arasında ayrım yaşanmamasını istiyoruz. Amacımız esnaflarımıza rehberlik etmek. Bizler hem üreticimizin hem de tüketicimizin hakkını korumak zorundayız. Zaman zaman marketlerdeki reyon fiyatları ile kasa fiyatlarının farklılık gösterdiğine dair şikâyetler alıyoruz. Böyle durumlar gerçekten oluyorsa buna müdahale etmeliyiz. Toplantıya ev sahipliği yaptığınız için teşekkür ederim” dedi.

“Mevzuattaki Yenilikleri Takip Ederek Hareket Ediyoruz”

HBB’den Üretici-Tüketici Mağduriyetini Önleme Çalışması

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Ahmet Kilisli, gıda güvenliği ve ticaretin çok hassas konular olduğunu ifade ederek “Mevzuattaki yenilikleri takip ederek hareket ediyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için görevimizin başındayız” ifadesinde bulundu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER