Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB`nin Yağışlarla Mücadelesi Sürüyor

HBB`nin Yağışlarla Mücadelesi Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, son günlerde il genelinde etkili olan olumsuz hava koşullarının sebep olduğu sorunlarla mücadele kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şiddetli yağışlardan dolayı teyakkuza geçen HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı; Defne, Samandağ ve Altınözü ilçelerinde ortaya çıkan olumsuzluklara karşı hızlı bir şekilde müdahalelerde bulunuyor.
Büyükşehir ekipleri; Samandağ’da Meydan ve Yoğunoluk Mahalleriyle birlikte Defne’de Ballıöz ve Harbiye Mahallelerinde vatandaşların ulaşımda zorluk çektiği çamurlu ve çukurlu yollarda stabilize malzeme serimi ile yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Ayrıca Altınözü Kansu Mahallesi’nde bulunan Kansu İlköğretim ve Ortaokuluna ait bahçenin zemininde sağanak yağıştan dolayı oluşan çukur ve çöküntüler, dayanıklı dolgu malzemeleriyle dolduruldu. Bu çalışma sayesinde daha sağlam ve daha kullanılışlı bir duruma getirilen okul bahçesinin zemini, öğrenciler için de keyifli vakit geçirebilecekleri daha güvenli bir ortam haline getirildi.

HBB yetkilileri, halkın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla her türlü afete karşı önlem alıp müdahale etmeye devam edeceklerini belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER