Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHDHO'dan Teröre kınama

HDHO’dan Teröre kınama

“Sağduyulu siyasetle tartışarak teröre çözüm bulmalı”
Hatay Diş Hekimleri Odası, bir mesajla terörü kınarken, siyasetin sağduyulu yaklaşımıyla, olayları tartışarak çözüm bulunması gerekliliğine vurgu yapı.

Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetimi adına, Başkan Nebil Seyfettin, yayınladığı mesajında şunları kaydetti:
“Hakkari Dağlıca – Çukurca arasındaki karayoluna yerleştirilmiş patlayıcıları temizlemek ve sivil halkın ulaşımına açmak üzere dün bir çalışma yapan askeri personel araçlarının, terör örgütü tarafından yola yerleştirilen uzaktan kumandalı patlayıcıların patlatılması ve ardından kurulan pusu sonucu çok sayıda askerimizin şehit olduğu ve birçok yaralının bulunduğu haberi bizleri ve ülkemizi yasa boğmuştur.
Refah ve mutluluk, hepimizin en doğal hakkıdır. Sağduyulu siyasetle tartışmalıyız, çözüm üretmeliyiz. Sesimizi ve taleplerimizi, demokrasiyi en üst düzeyde egemen kılarak birbirimize iletmeliyiz. Siyasi çözümler ancak adil ise kalıcı olabilir.

Acıyı, acıları yüreğimizde taşıyarak şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şiddeti ve PKK terörünü lanetliyor ve kınıyoruz. Siyasilerin, artık siyasi gelecek adına değil; birlik, beraberlik ve bütün toplumu kucaklayan ülke bütünlüğü adına sağduyulu siyaset yapmalarını istiyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER