Salı, Mayıs 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberHDP,Hatay Örgütü Kongre sürecine girdi.

HDP,Hatay Örgütü Kongre sürecine girdi.

HDP Hatay İl Eş Başkanları, Sultan Başaran ile Kerem Nalbant, ortakbir açıklama yaparak 3.Olağan Kongrelerine hazırlıklarının tamamlandığını söylediler.


HDP’li Başkanlar, Başaran ile Nalbant’ın ortak açıklamarı söyle: özetle ş
“4 yıla yakın bir süredir, AKP ve MHP iktidarı tarafından yoğun baskı, gözaltı ve tutuklamalara rağmen, Partimiz HDP, dimdik ayakta kaldı ve kalmaya devam edecektir. İktidar erkinin yasaklayıcı ve sansürcü anlayışına inat, HDP’nin bu topraklarda ektiği tohumlar toprakla buluştu, filizlendi, boy verdi ve boy vermeye devam edecektir.
17 yılı aşkın, AKP, neo liberal politikaları sonucu ekonomiye, doğaya, kadına ve gençliğe verdiği zararı kamuoyundan gizleme adı altında, Partimizin Eş Genel Başkanlarına, Milletvekillerine, seçilmiş belediye başkanlarına ve üyelerimize saldırtıp tutuklatarak başarabileceğine inanıyorsa, yanılıyor. Yeryüzünde bir tek HDP’li kalsa da, bu çirkin yanlışlarınızı yüzünüze vurmaya devam edecektir.
Türkiye’de, AKP iktidarı ile birlikte; yozlaşmanın, yabancılaşmanın ve çürümüşlüğün had safhada olduğu bir dönemde tüm halkların, inançların, renklerin ve kültürlerin umudu olan Partimiz HDP’nin önemi artmış bulunmaktadır. Hatay da yaşayan tüm halklara çağrımızdır… Gelin, umudu hep birlikte büyütüp, ülkemizi halklar bahçesine dönüştürelim.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER