Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHedef Avrupa Kupalarına Katılmak!

Hedef Avrupa Kupalarına Katılmak!

Hatayspor Kadın Futbol Takımından ve Taraftardan Sorumlu Rahmi Vardı, Kadın Futbol Takımının hedefinin Avrupa Kupalarına gitmek istediklerini belirtti.

Hatayspor Kadın futbol takımıyla alakalı açıklamalarda bulunan Vardı, kadın futbol takımının erkek futbol takımına göre çok daha düşük bir bütçeye sahip olduğunu dile getirdi.

Türkiye genelinde takımların ciddi bir kriz içine girdiğini kaydeden Vardı, “Kadın futbol takımı, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nın yüzde 10’u bütçeye sahip. Bunu üzülerek söylüyorum. Yabancı kadın futbolcular da çok cüzi miktarlarda paraya sahaya çıkıyor. Bir iki reklam dışında takımımız sponsorsuz mücadele ediyor” dedi.

TRİBÜNLERİ DOLDURALIM

Play-Off turuna kalıp şampiyonluk elde ederek Avrupa kupalarına gitmek istediklerini dile getiren Vardı, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek “İyi bir defans oyuncusu ile görüşmelerimiz devam ediyor. En az maliyetle ligde en iyi takımlarla kafa kafaya gidebileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca taraftarımızın kadın futbol takımımıza olan ilgisi futbolcularımız da memnun ediyor. Önümüzdeki karşılaşmalarda tribünleri doldurmaya davet ediyorum” sözlerini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER