Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHedefimizi Yerine Getireceğiz

Hedefimizi Yerine Getireceğiz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarını Osman Çalgın Tesisleri’nde teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Kendisini bu göreve layık gören Hatayspor yönetimine teşekkür eden Özbalta, “Hem ülke futbolu hem de takımımızı en iyi yere getirme adına çalışma içinde olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Dünya Kupası’ndan dolayı lige erken başlamak zorunda kalan takımların tam anlamıyla hazırlanmadığını dile getiren Özbalta, “Takımın hazırlanması, yeni katılan oyuncularımızın hem arkadaşlarıyla kaynaşması hem şehre, tesise, evine, oynanacak oyuna motive olması açısından bir hafta bir haftadır.” diye konuştu.

ERCE: HATAYSPOR’U DAHA İYİ YERLE GETİRMEK İSTİYORUZ

Transfer edilen kaleci Erce Kardeşler, Hatayspor’da çıkış yakalamak istediğini dile getirdi.
Hedefinin kulübüne para kazandırarak Avrupa’ya transfer yapmak olduğunu anlatan Kardeşler, “Yaşım biraz geç görünebilir ama futbolda asla yaş önemli değil. Sadece performans önemli. Trabzonspor’da şampiyonluk yaşadım, kupalar kazandım. Bunun vermiş olduğu bir hırs var. Hatayspor’u daha iyi yerlere getirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

VARGA: HEDEFLERİMİZ VAR

Yeni transferlerden Kevin Varga ise Hatayspor’da forma giymenin mutluluğunu yaşadığını aktardı. Varga, “Hatayspor gerçekten Türkiye’de adından söz ettiren bir takım. Hedeflerimiz var. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER