Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHep En İyisini Yapmak İçin Çalışacağım!

Hep En İyisini Yapmak İçin Çalışacağım!

Geçtiğimiz sezon ara dönemde Spor Toto 2. Lig’de son sıralarda teslim aldığı Ankaraspor’u Play-Off oynatan teknik direktör Bayram Toysal, yeni dönemde de takımın başında olacak.
Kulüp Başkanı Memet Emin Katipoğlu ile görüşme yaptıktan sonra teklifi kabul eden teknik direktör Bayram Toysal, “Sevgili başkanımız ve yöneticilerimizle geçen sezon güzel birliktelik sağladık ve bu dayanışmayı Play-Off oynayarak gösterdik. Genç kadromuzla ligde güzel işler yaptık. Başkanım ‘yeni dönemde de birlikte olacağız’ dedi, bizde ‘her şey Ankaraspor için’ dedik ve el sıkıştık. Ankaraspor büyük bir camia, böylesi bir camiada bulunmaktan dolayı da gururluyum. Kulüp Başkanımız Memet Emin Tatihpoğlu’na ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

İDEALLERİ OLAN BİN İNSANIM

Teknik direktör Bayram Toysal, gazetemize açıklamalarda bulunarak, “Ben idealleri olan bir insanım. İşimi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf ederim. Ayrıca başarının bir ekip işi olduğuna inananlardanım. Şu anda güzel bir ekibim var, yeni dönemde aramıza yeni isimlerde katılacak. Hep en iyisini yapmaya, hayallerimizi gerçekleştirmek için yarışacağız. Yeni heyecanlar, yeni hedefler peşinde olacağız. İdeali olan insanların hep hedefi vardır, hedef olmadan başarıyı yakalayamazsınız. Ankaraspor’da yeni dönemde yeni heyecanlar ve yeni hedefler içerisinde olacaktır” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER