Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHER KARANLIĞIN SONU AYDINLIKTIR"

HER KARANLIĞIN SONU AYDINLIKTIR”

CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu 2 Temmuz 1993 yılında Sivas’ta yaşanan “Madımak Katliamı” ile ilgili yaptığı açıklamada “Kaybettiğimiz can’lar bu ülkenin aydın,çağdaş,demokrat ve Cumhuriyet aşığı insanlardı.Onları katletmekle karanlığa ışık tutanlar şunu unutmasınlar Her Karanlığın Sonu Aydınlıktır” dedi.
CHP İlçe başkanı Mansuroğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Yobaz “dindarlar”sağcı ve tutucu hükümetmlerin arka bahçesi olmuştur.Sıkıntıya düştüklerinde yobazlara cellatlık görevi vererek konumlarını muhafaza etmişlerdir.1974 dünya petrol krizi sonrası canavara dönüştürülen yobazlar,islam dünyasının kan revan oluşunun baş aktörleridir.Maraş,Çorum ve Sivas bu amtörler insanlık düşmanlığına tanıktır.Bugünde Türkiye dahil tüm arap dünyası emperyalizmin uşağı yobazlarca ölüm kusmaktadır.
Mustafa Kemal her zaman olduğu gibi bir kez daha tarih önünde haklı çıkmıştır.CHP bu yobazlarla her zaman mücadelesini korkusuzca sürdürmüştür.Karanlığa ışık tutanları yakarak kurtulacaklarını sananlar 2 Temmuz Sivas katliamını gerçekleştirdiler.Her Karanlığın Sonu Aydınlıktır.aydınlığa ışık tutanlara selam olsun.Yitip giden Can’ları rahmet ve saygıyla anıyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER