Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHer Maç Uyumumuz Daha İyiye Gidiyor

Her Maç Uyumumuz Daha İyiye Gidiyor

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor’un Mersin deplasmanından galibiyetle dönmesi bölgede sevinçle karşılanırken, Teknik Patron Hıdır Özdemir,değerlendirmelerde bulundu.
Teknik Direktör Hıdır Özdemir’in yaptığı açıklama şöyle.
“Lige iyi başlangıç yaparak serimizi devam ettirmek için Mersin B.Ş.B. Meski Spor maçını da kazanmak istiyorduk.
Maça çok iyi başlamamıza rağmen 10. dakikadan sonra takımımız sahaya ağırlığını koyarak, üstün bir oyun sergileyerek kalitesini koymaya başladı.
Savunmadan ayağa pasla, orta alanda iyi organize olup, gerek kanat, gerekse göbekten hücumlar geliştirdik. Çok pozisyona girmemize rağmen bir türlü bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Her geçen dakikada baskımızı arttırdık ve aradığımız golü bulduk.
İlk yarının sonlarında farkı açabilirdik. Ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarıya, İlk yarıya oranla daha kötü başladık. Anlamadığımız bir şekilde topu rakibe verdik. Rakibin top ile oynamasına izin verdik. İkinci yarının belirli bölümlerinde çok net kontra ataklar yakaladık. Fakat hiç birinden faydalanamadık. Maçın son bölümünde oyuna ağırlığımızı koyarak topa daha fazla sahip olduk. Son bölümü çok iyi oynadık ve 2. golü bularak çok önemli bir galibiyet alarak, hem galibiyet serimizi sürdürdük, hemde liderliğinizi devam ettirdik.
Oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Eksiklerimizi gidermek ve daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir takım olduğumuz için en büyük sıkıntımız uyum. Uyum Sorununu her geçen gün daha asgariye indiriyoruz. Her maç uyumumuz daha iyiye gidiyor ve performas olarak üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER