Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHer Şey Daha Güzel Bir Reyhanlı İçin

Her Şey Daha Güzel Bir Reyhanlı İçin

 

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, daha güzel bir Reyhanlı için  çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yoğun bir mesai ile ziyaretler ve incelemeler yapan  Hacıoğlu:”Reyhanlı halkına hizmet etmek bizim için şereftir. Gücümüz yettiğince halkımızın yanında olup onları rahata kavuşturacak çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

TAŞKINLARA ERKEN ÖNLEM

Yapılan ziyaretler ve çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu:”Yaklaşan kış ayında yaşanabilecek taşkınların önüne geçmek adına yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceledik.

MİLLETVEKİLİ ŞANVERDİ’YE ZİYARET

Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi ve İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Yumuşak ile; Hac Farizasını yerine getirerek, Kutsal topraklardan dönen Sayın Mahmut Yumuşak, Sayın Mustafa Yıldız ve Sayın Suphi Gücer misafiri olduk. Cenab-ı Hak tüm hacılarımızın ibadet ve dualarını kabul eylesin.

REYHANLI’MIZA HAYIRLI OLSUN

Makina İkmal ve Onarım Müdürlüğümüzü ziyaret ederek personellerimize çalışmalarında kolaylıklar diledik. TBB’den yeni almış olduğumuz 15+2 metreküp kapasiteli evsel atık toplama aracımızı yerinde gördük. Reyhanlı’mıza hayırlı olsun.

GELECEĞİMİZİN UMUDU EVLATLARIMIZ

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Şehid Muhammed Said Çelik ilkokulunda düzenlenen programa katıldık.Geleceğimizin umudu evlatlarımız mutlu ve heyecanlı bir eğitim-öğretim yılına daha başladılar. Eğitim camiasına ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER