Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"YAŞLILARIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM"

“YAŞLILARIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM”


Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş fırsat yaratarak da duyarlılığını gösteren ziyaretlerine devam ediyor.

Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Savaş’a eşi Prof. Dr. Nazan Savaş eşlik etti. Huzurevi ziyaretinde yaşlılarla sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran, gönüllerini alan Başkan Savaş, “Her zaman olduğu gibi büyüklerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almak, yaşlılarımıza moral aşılamak için buradayız. Allah başımızdan eksik etmesin. Herkes bir gün yaşlanacak. Büyüklerimizi unutmamak, asli görevlerimizden biri olmalıdır” dedi.

Huzurevi sakinlerinin isteklerini dinleyen Başkan Savaş huzurevi sakinleri için Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan alanları yerinde inceledi. Huzurevi sakinlerinin ikram ettikleri yemeklerden yedikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek o güzel geçen birliktelik anlarını ölümsüzleştirdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER