Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHerkes İçin Spor Günleri Etkinliğine Antakya Belediyesi’nden Destek

Herkes İçin Spor Günleri Etkinliğine Antakya Belediyesi’nden Destek

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından 12 Kasım günü Antakya Atatürk Parkı’nda organize edilecek olan “Herkes İçin Spor Günleri” etkinliğine Antakya Belediyesi tam destek verdi.

3 yaşından 93 yaşına kadar her yaşa ve her kesime yaşam kalitesini arttırmak, sağlık, huzur ve mutluluğu ön plana çıkaracak spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla şenlik, oyun ve reaktif yarışmalar düzenleyerek sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmayı, daha aktif yaşamayı ve toplum içinde uyum değerlerini kazandırmak için gerçekleştirilen etkinliklere Antakya Belediyesi olarak spora ve sporcuya verilen önem doğrultusunda katkı sağlanacak.

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan organizasyonun Antakya’daki programına Gençlik ve Spor Bakanlığı, Hatay Valiliği, Antakya Belediyesi, Tosyalı Holding ve Spor Toto Teşkilatı destek veriyor.

12 Kasım günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonun program akışında sahne etkinlikleri, gösteriler, interaktif spor oyunları, çocuk oyunları, spor gösterileri ve ödüllü oyunlar gibi onlarca oyun içeren etkinlik için tüm halkımız davetlidir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER