Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun"Herşey algılarla yürümeye başlamış."

“Herşey algılarla yürümeye başlamış.”

22.dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan Soydan medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Gectiğimiz günlerde  yapılan Oğlunun nikah  töreninde Nikah Şahidi  yapan CHP Genel başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ve  diğer tanıkların ardından yapılan siyasi yakiştırma ve yorumlara yanıt verdi
Soydan “ALGILAR Ve GERÇEKLER” başlığı ile yaptığı paylaşımda şu görüşleri  paylaştı
Birkaç yıldır sosyal medyada pek paylaşım yapmıyorum. Siyasi paylaşım ise çok az yaptım, çünkü izliyorum.
Kasım ayında oğlumun düğünü ve herkesin yararına olabilecek bir paylaşım yaptım. Her ikisi de çok fazla siyasi paylaşım gibi algılandı. Demek ki herşey algılarla yürümeye başlamış. Gerçekleri araştıran insanlar azalmış, biraz üzüldüm.
Oğlumun düğününe katılanlardan; CHP Genel Başkanı, Saadet Partili ve iki Ak Partili nikah şahidi oldular, sağolsunlar.Bu arada dünürüm de ülkücüdür.
İnsanların bu ülkede düğünde, cenazede bile bir araya gelmeleri garipsenir halemi geldi? Ne oluyor, ne hale geldik diye düşünülmesi gerekmiyormu?
İkinci paylaşım ise inanarak yaptığım, hem de hayat tecrübesiyle örtüşen bir paylaşımdı. Daha geniş olarak okunabileceklen, sadece siyasi algıyla düşünülmesi garip değilmi?

Herkesimle barışık oldum.

Siyaset öncesinde, aktif siyaset yaparken de herkesimle barışık oldum. Aktif siyasette değilken de sevgiye, barışa, birlik ve beraberliğe katkı yapabiliyorsam, ancak mutluluk duyarım.
Ben sadece algılarla ilgiliyim, gerçeklere ve vicdanıma bakmam diyenlere de selam olsun.
Ben ise vicdanıma bakarım, gerçekleri öğrenmeye çalışırım ve öncelikle herşeyin hesabını Allah(cc)’a vereceğimi unutmamaya çalışırım. Kişiler veya siyasi partiler din değildir. Kişillere veya siyasilere sadece kendimi anlatmaya çalışırım.
Allah’tan başkasına kulluk yapmam, yapamam. İyi yaparlarsa desteklenir, yanlış yaparlarsa sorgulanır, eleştirilir ve gerçekler araştırılır.
Din ise ;Yüce Allah(cc)’ın kitabıdır ve Hz. Muhammed(sav)’in yoludur. O yol da olabilirsem mutlu olur, gurur duyarım. Benim için, gerisi sadece hikaye.
Herkese selam ve dua ile…”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER