Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHESOB Başkan Adayı Alakuş: “Hatay’da değişimin fitilini Yayladağı'nda ateşledik“

HESOB Başkan Adayı Alakuş: “Hatay’da değişimin fitilini Yayladağı’nda ateşledik“

 

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Adayı Mehmet Alakuş, Yayladağı’na çıkarma yaptı.

Hatay’da ve HESOB’da değişimin fitilini Yayladağı’ndan ateşlediğini belirten Alakuş, tüm Yayladağılı vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Alakuş, Yayladağı temasları kapsamında Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret etti. Ziyarette Alakuş’a Yayladağı Esnaf Oda Başkanı Halil Emre Ergüder, Yayladağı Şoförler Oda Başkanı Abdullah Deliveli ve HBB Meclis Üyesi Veli Gümüş de eşlik etti.

“YAYLADAĞI’NDA DEĞİŞİM, HATAY’DA DEĞİŞİM, HESOB’DA DEĞİŞİM ZAMANI“


Başkan Alakuş, Yayladağı temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Adayı olarak Hatay’da değişimin fitilini Yayladağı’nda yaktık. Yiğitler yurdu Yayladağı’mız bizi sıcakkanlılığı ve misafirperverliği ile karşıladı ve tam destek verdi. Yayladağı temaslarımız kapsamında Yayladağı Esnaf Oda Başkanı Halil Emre Ergüder, Yayladağı Şoförler Oda Başkanı Abdullah Deliveli ve HBB Meclis Üyesi Veli Gümüş ile birlikte Yayladağı Belediye Başkanı sayın Mehmet Yalçın’ı ziyaret ettik. Başkanımızın ilçeye hizmetlerini yerinde inceleyerek çalışmalarında başarılar diledik. Yayladağı’nda ayrıca Yayladağı Şoförler Oda Başkanı Abdullah Deliveli’yi de makamında ziyaret ederek gündem değerlendirdik. Yayladağı’ndan memnunuz, esnafın desteğinden memnunuz. Allah da sizlerden razı ve memnun olsun. Yayladağı’nda değişim, Hatay’da değişim, HESOB’da değişim zamanı. Teşekkürler Yayladağı. Ben Mehmet Alakuş. Yalnızca Antakya’nın değil HATAY’ın oda başkanlığına aday olduğumu yineliyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER