Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaHESOB'ta Seçimi Teksöz Kazandı

HESOB’ta Seçimi Teksöz Kazandı

Olağan genel kurulunu Antakya Ottoman Otelde gerçekleştiren HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği)’nde iki listenin yarıştığı seçimleri Abdulkadir Teksöz kazanarak güven tazeledi.

Uzun bir aradan sonra kıran kırana çekişmeli bir seçim süreci yaşayan HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği) Olağan genel kurula mevcut başkan Abdulkadir Teksöz ile İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’un listeleri sandıkta yarıştı.

Antakya Ottoman Otelde üye esnafların katılımıyla Bugün saat 11:00’da başlayan genel kurula Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Künefeci, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Oda Başkanları, STK Temsilcileri de katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan üyeleri oy çokluğu ile seçilen genel kurulda faaliyet raporunu okuyan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz esnaftan güvenoyu istediğini belirterek “Geçmişte esnafı nasıl kucakladıysa yine aynı azim ve aynı duruşla tüm esnafa hizmet edeceğiz. Esnafı zora sokan her türlü olumsuzluklarla kararlılıkla yine mücadele edeceğiz. 24 saat esnafın hizmetinde olduk, seçildiğimiz takdirde yine 24 saat esnafın hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.

İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı HESOB Başkan adayı Mehmet Alakuş değişimin fitilini ateşlediklerinin altını çizerek “Seçildiğimiz takdirde esnafın yanında duracağız. Elektrik, akaryakıt ve doğalgazın esnafı zora soktuğunu ve esnafın çalışamaz olduğunun farkındayız, görev verilirse başta esnafın bu zorlukları aşması için çabalayacağız. Her esnafa eşit mesafede ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İki başkan adayı divan üyeleri ve kongre üyelerinin önünde kucaklaşarak birlik mesajı verdikleri genel kurulda salonu dolduranların alkışları arasında kucaklaştılar ve seçime geçildi. Genel kurula katılan üyelerin oy kullanma süresi tamamlandıktan sonra açılan sandıktan çıkan oy pusulaları sayımı büyük heyecan içerisinde gerçekleştirildi. İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı HESOB Başkan adayı Mehmet Alakuş’un listesinin 108 oy topladığı seçimde, 366 oy alan Abdulkadir Teksöz yeniden HESOB Başkanı olarak güven tazeledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER