Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHESOB'ta Yeni Aday Alakuş

HESOB’ta Yeni Aday Alakuş

HESOB Başkan Adayı Mehmet Alakuş: Ben yalnız Antakya’nın  değil, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına adayım!

 

 

Hatay İnşaatçılar ve boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Mhemet Alakuş yaptığı açıklamada, “Ben yalnız Antakya’nın  HESOB başkanlığına değil, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına adayım” vurgusunu yaptı.

Mehmet Alakuş adaylığına ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapatı:

“Değerli Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanlarım yönetici dostlarım bugün itibariyle Esnaf Sanatkarlar Birlikleri Başkanlığına (HESOB) adaylığımı açıklıyorum.

Şunu da belirtmekte fayda görüyorum ben yalnız Antakya’nın  HESOB başkanlığına değil İskenderun, Samandağ, Reyhanlı, Kırıkhan, Altınözü, Yayladağı, Defne, Belen, Hassa, Kumlu, Payas, Dörtyol, Erzin , Arsuz kısacası Hatay Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına adayım. Temennim seçim sürecinde demokratik ve centilmen bir seçim olması dileğiyle. Hatay’daki tüm esnaflara saygılarımı sunuyorum . Desteklerinizi bekliyorum hepiniz Varolun.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER