Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHGC BAŞKANI YETİŞEN VE GAZETECİ GÜNAL MERAK EDİLENLERİ SORUYOR, BAŞKAN KİMYECİ CANLI YAYINDA...

HGC BAŞKANI YETİŞEN VE GAZETECİ GÜNAL MERAK EDİLENLERİ SORUYOR, BAŞKAN KİMYECİ CANLI YAYINDA CEVAPLIYOR

Antakya Belediyesi İnternet Televizyonu olan www.antakyabelediye.tv Hatay’ın ilk ve tek belediye internet televizyonu olmanın yanı sıra ilklere imza atmaya devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Her hafta Perşembe günü canlı olarak yayın yapan www.antakyabelediye.tv internet televizyonunda yayınlanan ve Gazeteci Metin Dingil’in sunuculuğunu üstlendiği “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programı farklı konseptlerle izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.

Antakya Belediye Tv ekibi, “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programı bu haftaki bölümünde yepyeni sürprizlerle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

27 Ağustos 2015 Perşembe akşamı yayınlanacak olan “Başkan Kimyeci ile Gündem Özel” programının bu haftaki konuk gazetecileri ise Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve İrade Gazetesi Muhabiri Arzu Günal olacak. Gazeteci Metin Dingil’in sunuculuğunu ve moderatörlüğünü üstlendiği programda konuk olacak olan Yetişen ve Günal Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye merak ettikleri her konudaki sorularını canlı yayında soracaklar.

Program 27 Ağustos 2015 Perşembe akşamı saat 20.30’da www.antakyabelediye.tv internet televizyonu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Antakya Belediyesi internet televizyonunu www.antakyabelediye.tv adresinden izleyecek olan vatandaşlar AntakyaBld ve İsmail Kimyeci Facebook hesaplarına mesaj göndererek Başkan Kimyeci’ye soru ve görüşlerini canlı yayında iletebilecekler.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER